Jätevesipumppu SLV , SL1, AUTOADAPT

Uudet pumput, huollot, asennukset, mitoitus ja suunnittelu sekä varaosat.

SL-sarjan jätevesipumput ovat helppoja ja vaivattomia asentaa, käyttää ja huoltaa, SL-sarjan korkean hyötysuhteen moottorit on valmistettu IE3-standardin mukaisista komponenteista. Korkealuokkainen ja tehokas moottori säästää merkittävästi energiaa ja pienentää kuluja. Laadukkaat osat parantavat myös pumpun hyötysuhdetta ja pidentävät käyttöikää.

SLV-pumput on varustettu SuperVortex-juoksupyörällä. SLV-malli soveltuu kohteisiin, joissa kiintoainepitoisuus on enintään 5 % ja läpäisykyvyn tarve on enintään 100 mm.

SL1-mallit on varustettu S-tube®-juoksupyörällä. SL1-malli soveltuu kohteisiin, jossa kiintoainepitoisuus on enintään 3 %. S-tube®-juoksupyörän yksinkertainen ja järeä rakenne on suunniteltu käsittelemään jätevettä, jossa on suuria kiintoainekappaleita. Optimaalisen muotoilun ansiosta.

S-tube® pystyy läpäisemään jopa 160 mm kiintoaineita — tinkimättä laisinkaan pumpun erinomaisesta hyötysuhteesta.

AUTOADAPT-versioissa ei tarvita ulkoisia antureita tai häiriöalttiita pintakytkimiä, vaan ne on integroitu pumppuun. Lisäksi AUTOADAPT-järjestelmä mukauttaa SL-pumpun toimimaan automaattisesti erilaisissa kuormitusolosuhteissa ja huolehtii samanaikaisesti kaivon valvonnasta ja tarpeellisista hälytyksistä.

Haastaviin olosuhteisiin SL-pumppuja on saatavilla HST-juoksupyörällä.

SL-pumppuja on saatavilla myös räjähdyssuojattuna Atex (Ex). Huom. WC-vesiä sisältävän jäteveden pumppauksessa pumpun läpäisykyvyn on oltava vähintään 75 mm.

TUOTEKUVAUS

Malli      
Grundfos SLV:SLV.65.65SLV.65.80SLV.80.80SLV.100.100
Grundfos SL1:SL1.50.65SL1.50.80SL1.80.80SL1.80.100SL1.100.100SL1.100.150

TARJOUSPYYNTÖ

  YritysYksityinen
  Tarvittavia tietoja (täytä mahdollisimman monta)


  Jännite

  Pumpun haluttu materiaali

  pumpun tyyppi

  LATAA TÄSTÄ: Grundfos hinnasto 2019
  LATAA TÄSTÄ: Grundfos uppopumppu SE ja SL sarja esite
  LATAA TÄSTÄ: S-tube esite
  LATAA TÄSTÄ: Riikivety haitat ja tunnistaminen jätevesijärjestelmissä