PALVELUT

Autamme kaikissa pumppuasioissa, olipa kyseessä iso tai pieni asia. Meiltä saat avun nopeallakin aikataululla, sillä varastossamme löytyy alan johtavien valmistajien korkealaatuiset pumput ja varaosat. Valikoimassamme on myös erikoisempia pumppuja. Kaikissa pumpuissa on takuu ja voit kääntyä puoleemme koska tahansa, jos tulee kysyttävää.

Pumppuhuolto

Asiantunteva ja valmistajien kouluttama huoltotiimimme on erikoistunut monen tyyppisiin pumppuihin.

Jokainen pumppu kaipaa säännöllistä huoltoa, jolla varmistetaan toimintavarmuus. Ammattitaitoinen ja asiantunteva huoltotiimimme on erikoistunut monen tyyppisiin pumppuihin. Saat joustavaa palvelua ja pumppusi huolletaan vuosien tuomalla pitkällä kokemuksella ja tarkkuudella. Huoltotiimimme on myös valmistajien kouluttama. Näin voit olla varma, että jokainen pumppu saa juuri sellaista huoltoa, kuin se kaipaa.

 

VARAOSAT

Tuomme maahan myös muiden eurooppalaisten pumppumerkkien varaosia sekä pumppuja.

Meiltä löydät kaikki pumput ja varaosat, myös vaativimpiin nesteisiin. Varastomme ja on laaja ja monipuolinen ja siellä on myös erikoisempia pumppuja, joita voi olla vaikea löytää muualta. Sen ansiosta pystymme toimimaan nopeallakin aikataululla. Jos jotain ei löydy, se tilataan. Pumppuasiantuntijoina kartoitamme prosessiisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun, joka on pitkäikäinen, toimintavarma ja parantaa tehokkuutta tuoden säästöä.

Pumppumyynti

Autamme mitoituksessa, sekä pumpputyypin ja materiaalien valinnassa.

Uusien pumppujen myynnistä saat laadukkaiden merkkien ja modernin teknologian lisäksi asiantuntevaa palvelua.

Varastostamme löytyy mm. Annostelupumppuja, uppopumppuja, repijäpumppuja, epäkeskoruuvipumppuja, paineilmakalvopumppuja, haponkestäviä pumppuja.

AUTOMAATIO- & SÄHKÖTYÖT

Uusien pumppaamoiden ja pumppausasemien valmistus sekä vanhojen saneeraukset.

Automaatio eli itsestään toimiva laite tai järjestelmä on nykyaikaa. Sen avulla tehokkuus paranee. Asiantuntijamme luovat automaatio- ja sähköasennukset pumppuihin, pumppaamoihin sekä annostelulaitteisiin. Uusien laitteiden valmistus sekä vanhojen saneeraukset. Automaation sekä pumppaamoiden hälytysjärjestelmien saattaminen nykyaikaiselle tasolle.