VALMISTAJAT

Meiltä saat avun nopeallakin aikataululla, sillä varastossamme löytyy alan johtavien valmistajien korkealaatuiset pumput ja varaosat. Valikoimassamme on myös erikoisempia pumppuja.
lowara_pumput_suptek

Lowaran pumput, taajuusmuuttajat ja valmisratkaisut, kuten paineenkorotuspumput ja jätevesipumppaamot, on kaikki kehitetty pitämään elinkaarikustannukset pieninä. Tämä tarkoittaa tuotteita joiden käyttöikä on pitkä, ja jotka ovat vankkoja, tehokkaita, helppoja asentaa ja huoltaa.

Flygt tarjoaa valikoiman tuotteita ja ratkaisuja veden ja jäteveden siirtämiseen sekä kehittyneitä valvonta- ja ohjauslaitteita suorituskyvyn ja energiatehokkuuden optimoimiseen. Flygt-pumput ja -sekoittimet sopivat erinomaisesti kaikkeen käyttöön, alkaen kaikkein vaativimmista jätevesi-, sadevesi-, RAS- ja WASsovelluksista aina lievästi likaantuneen veden ja puhtaan veden sovelluksiin asti.

varisco_pumput_suptek

Varisco on erikoistunut itseimeviin keskipakopumppuihin ja jätevesipumppuihin. Valikoimasta löytyy myös ruuvipumput ja rataspumput annostelukokoluokasta aina suuriin virtaamiin DN250 saakka.

Fluimac_pumput_suptek

Fluimac®-pumput soveltuvat eri aloille: kemian-, meri-, auto-, kaivos-, keramiikka-, maalit ja pinnoitteet, öljy ja kaasu, rakentaminen, sellu ja paperi, tekstiili, vedenkäsittely, viljely, teräksen valmistus , kalanviljely ja autopesu. Elintarvike sertifioinnin ansiosta pumppuja käytetään myös elintarvike-, juoma- ja terveydenhuollon aloilla, kuten panimo-, kosmetiikka-, lääke- ja viiniteollisuus, Pumput ovat FDA-sertifioituja.

Hydropompe_pumput_suptek

Hydropompe on Italialainen pumppuvalmistaja, joka on erikoistunut uppopumppuihin. Valikoimasta löytyy työmaapumput, jätevesipumput sekä silppuri- ja repijäpumput. Pumppuja käytetään rakennustyömailla, kiinteistöissä, maataloudessa sekä teollisuudessa.

Pentax_pumput_suptek

Pentax on laadukas Eurooppalainen pumppuvalmistaja. Keskipakopumppuja löytyy moneen käyttötarkoitukseen ja monella eri materiaalivaihtoehdolla.

Grundfos_pumput_suptek

Grundfos tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistöille, talo- ja kunnallisteknisiin tarpeisiin sekä teollisuuden käyttöön. Tuotevalikoimasta löydät kiertovesipumput, uusimman digitaalisen teknologian annostelupumput, erilaisiin tarpeisiin soveltuvat kustannustehokkaat jäte- ja harmaavesipumput, vesihuolto-osaamisen, monipuoliset teollisuuspumput sekä pumppaamot.

Allweiler_pumput_suptek
Allweiler tuottaa laajan valikoiman pumppuja ja pumppujärjestelmiä. Allweiler on yksi suurimmista markkina- ja teknologiajohtajista laivanrakennuksen, teollisuuden erikoissovellusten ja energiantuotannon aloilla.
Mono_pumput_suptek

NOV Mono ™ -Valmistaa pumppuja teollisuuden tarpeisiin ja sillä on laaja tuotevalikoima, joka soveltuu nesteiden pumppaamiseen jätevesi-, kemian-, ruoka-, juoma-, paperi-, kaivos-, mineraalienkäsittely-, meri-, maatalous- sekä öljy- ja kaasusektoreilla.

Netzsch_pumput_suptek

Yli kuuden vuosikymmenen ajan NETZSCH on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut pumppuja maailmanlaajuisesti. Erityisesti vaikeisiin pumppausolosuhteisiin suunnitellut NETZSCH-pumput ovat kooltaan teollisuuden pienimmistä annostelupumppuista öljy- ja kaasuteollisuuden tai kaivosteollisuuden sovelluksiin tarkoitettuihin suuritehoisiin pumppuihin.

Prominent_pumput_suptek
Prominent on yli 55 vuotta kehittänyt ja valmistanut komponentteja ja järjestelemiä nesteiden annosteluun sekä ratkaisuja vedenkäsittelyyn ja veden desinfiointiin.
sandpiper_pumput_suptek
Sandpiper on erikoistunut AODD-pumppuihin ja tarvikkeisiin, jotka on suunniteltu kestämään vaikeimmat teolliset haasteet.