SUPTEK

Suomen pumpputekniikka. Olemme pumppujen asiantuntija myynnissä, huollossa ja pumppujen mitoituksessa. Autamme sinua löytämään nykyaikaisen ja laadukkaan pumpun kustannustehokkaasti huomioiden yksilöllisen tilanteesi, tarpeesi ja budjettisi. Olemme erikoistuneet hankalasti pumpattaviin nesteisiin. Huoltomme pitää laitteesi kunnossa ja prosessi pyörimässä. 

Fresh thinking - better products

Autamme kaikissa pumppuasioissa, olipa kyseessä iso tai pieni asia. Meiltä saat avun nopeallakin aikataululla, sillä varastossamme löytyy alan johtavien valmistajien korkealaatuiset pumput ja varaosat. Valikoimassamme on myös erikoisempia pumppuja. Kaikissa pumpuissa on takuu ja voit kääntyä puoleemme koska tahansa, jos tulee kysyttävää.

Olemme erikoistuneet vaativien nesteiden pumppausratkaisuihin. Tällaisia nesteitä ovat esimerkiksi kemikaalit, hapot, jätevesi, elintarvikkeet, korkean viskositeetin omaavat aineet, uppopumppaus, ATEX-tiloissa pumppaus ja korkeaan paineeseen pumppaus.

Saat nyt meiltä ilmaisen pumppukartoituksen. Katsotaan, mikä pumppu sopii parhaiten tarpeisiisi huomioiden pitkän käyttöiän, energiasäästön, annostelutarkkuuden ja tehokkuuden! Se ei sido sinua mihinkään.

REFE­RENSSIT