Porakaivopumppujen huolto

Porakaivopumppujen huoltotilat, varaosat sekä myynti sijaitsevat Kouvolassa.

Porakaivopumppujen ammattitaitoinen huolto sekä korjaus on avainasemassa pumppujen toimivuudelle ja kestävyydelle. Huollamme porakaivopumput merkistä riippumatta. Valikoimastamme löydät tunnetuimmat merkit kautta maan. Valikoimasta löytyy porakaivopumput myös vaativimpiin kohteisiin. Materiaaleina esimerkiksi AISI316

Mikäli porakaivopumpunhuolto tai pumpun nouto tehdään asiakkaan kohteessa niin huoltoautomme ja kalusto on suunniteltu niin että asiakkaan taakka jää mahdollisimman pieneksi. Pumppuhuoltoautoissamme on nosturit max 1,800kg saakka, sekä huoltotiimimme kuuluu aina mekaaninen asentaja, sähkö/automaatioasentaja sekä tarvittaessa putkihitsaaja. Näin takaamme laadukkaan pumppuhuollon, nopeat toimitukset sekä aikataulussa pysymisen.

Kouvolan varastosta löytyy suuri valikoima varaosia nopeallakin toimituksella. Varastosta löytyy vara- sekä vuokrapumput mahdollisiin kriittisiin kohteisiin.

Mikäli pumppua ei kannata enää huoltaa, kauttamme saatavana uudet pumput heti varastosta.

TUOTEKUVAUS

Porakaivopumppu koostuu kahdesta erillisestä osasta, moottorista ja pumppuosasta. Usein pumpussa on vain toinen osa rikki, mutta silti koko pumppu uusitaan.

Pumppuhuollostamme saat tiedon mikäli pumppuosa tai moottori kannattaa huoltaa tai korvata uudella. Mikäli vain toinen on hajonnut niin korvaavalla osalla saadaan merkittävää säästöä verrattuna kokonaan uuden porakaivopumpun hankintaan.

Varastostamme löytyy nopealla toimituksella uusia sekä huollettuja porakaivopumppuja ja porakaivopumppujen moottoreita.

Huollamme porakaivopumppuja kokoluokassa 1-150kW

Olethan yhteydessä pumppuhuoltoomme ennen pumpun toimitusta. Toimitamme vaihto-osia myös postipakettina suoraan ovelle toimitettuna.

Uusia porakaivopumppuja löydät täältä: Porakaivopumput

Yleisesti uppopumppu huollossa huollettavia merkkejä: Grundfos, Pumppulohja, Flygt / Xylem, Lowara, Pentax, Franklin sähkömoottorit,

TARJOUSPYYNTÖ

    YritysYksityinen
    Tarvittavia tietoja (täytä mahdollisimman monta)


    Jännite

    Pumpun haluttu materiaali

    pumpun tyyppi