Split case pumppu

Split case -pumppu eli aksiaalisesti halkaistu keskipakopumppu.

Rakenteen isoin ero muihin keskipakopumppuihin on halkaistu runko, mikä helpottaa sisäisten komponenttien huoltoa ja korjausta ilman purkua putkistosta. Tämä vähentää merkittävästi seisokkiaikoja ja huoltokustannuksia.

Split case -pumput omaavat korkean energiatehokkuuden ja luotettavuuden niiden vankkarakenteisuuden ansiosta. Pumput pystyvät käsittelemään isoja virtauksia ja paineita, mikä tekee niistä monipuolisia eri sovelluksissa, kuten vesihuollossa, kastelujärjestelmissä, ilmastointilaitteissa ja teollisissa prosesseissa.

Lisäksi niiden rakenne takaa erinomaisen akselivakauden, minimoiden värähtelyt sekä poistaen laakereilta aksiaaliset kuormat, mikä parantaa kokonaisuutena pumppujen kestävyyttä ja vähentää suunnittelemattomien seisokkien riskiä.

Lisäksi split case -pumput tunnetaan tasaisesta ja hiljaisesta käynnistä, mikä edistää miellyttävää työympäristöä ja vähentää melusaastetta.

Kaiken kaikkiaan split case -pumput tarjoavat luotettavuutta, tehokkuutta, huollon helppoutta ja monipuolisuutta, mikä tekee niistä suositun valinnan eri aloilla.

TUOTEKUVAUS

Split case pumppuja saatavana nyt erittäin nopealla toimitusajalla.

Slit case -pumppujen edut voidaan tiivistää seuraavasti:

 • Helppo huollettavuus: Jaetun rungon ansiosta sisäosiin pääsee helposti käsiksi, mikä tekee huolloista ja korjauksista vaivattomia ilman putkiston purkamista.
 • Korkea tehokkuus: Tarkka mitoitus ja vankka rakenne mahdollistavat korkean tehokkuuden, mikä säästää energiaa ja kustannuksia käytössä.
 • Laaja sovellusalue: Split case -pumput sopivat monenlaisiin sovelluksiin, kuten vedenjakeluun, teollisiin prosesseihin ja ilmastointijärjestelmiin, kiitos niiden kyvyn käsitellä erilaisia virtausnopeuksia ja paineita.
 • Tasainen ja hiljainen toiminta: Split case pumput toimivat tasaisesti ja hiljaisesti, mikä parantaa työympäristöä ja vähentää melusaastetta.
 • Akselivakaus: Välissä oleva laakerointi varmistaa erinomaisen akselivakauden, mikä vähentää värähtelyjä ja pidentää laakereiden käyttöikää.
 • Luotettavuus: Split case -pumput ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja pitkäikäisyydestään, mikä vähentää suunnittelemattomia seisokkeja ja parantaa tuotantotehokkuutta.

TARJOUSPYYNTÖ

  YritysYksityinen
  Tarvittavia tietoja (täytä mahdollisimman monta)


  Jännite

  Pumpun haluttu materiaali

  pumpun tyyppi

  LATAA TÄSTÄ: Split case pumppu PSC Suptek Oy
  LATAA TÄSTÄ: PENTAX-Split case ohjekirja Suptek Oy